Neked is volt már furcsa randid?

Furcsa randi történeteidet ide várjuk:

randi (kukac) szabadvagyok (pont) com

Friss topikok

  • Embervad: tízezerért tök jó. csak persze megfelelő módon rögzíteni kell a vállalt szolgáltatásokat. mosogatá... (2011.08.16. 10:29) "Pénzért lehetünk barátok"
  • crazydog: Egyébként az a gáz hogy a csajok néha olyan képeket raknak fel a társkeresőkre, hogy ajaj. Az egyi... (2011.07.29. 22:27) "Véletlenül sem hasonlított"
  • applemary: Nos, a pasik 80%-a inkorrekt, 1 ilyenem nekem is volt, vakrandi a részemről, mert ugye ő látott en... (2011.07.26. 16:06) Meggondolta magát
  • applemary: Akár, igaz, akár nem, talán még megérdemel egy második esélyt, mert vannak azért olyanok, akik lát... (2011.07.26. 16:01) Elaludt

Archívum

Linkblog

"Elment autót takarítani"

2011.07.26. 09:00

szerző: Randi Andi

"Október végén történt velem a következő történet:
Már augban el kezdtünk levelezni az illetővel, majd szeptemberben és októberben többször is találkoztunk, beszélgettünk. Majd október végére megbeszéltünk egy olyan találkozót, hogy utazzam vele vidékre, megmutatja hol él, és egy kellemes hétvégét együtt töltünk.
Megérkeztünk autóval, majd bekísért, elment autót takarítani… Én meg pihenjek csak nyugodtan. Az este ezeket még tetézte a hülyeségeivel. Nem egy kellemes nap volt, másnap hazautaztam vonattal. Nem vagyok én egy bútordarab! Még Ő volt megsértődve, és bunkónak nevezett.
Még életemben nem éltem meg ilyen szituációt, pedig voltak érdekes történeteim." (Szilvia)


Címkék: hétvége autó randi levelezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://furcsa-randi.blog.hu/api/trackback/id/tr843071651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása