Neked is volt már furcsa randid?

Furcsa randi történeteidet ide várjuk:

randi (kukac) szabadvagyok (pont) com

Friss topikok

  • Embervad: tízezerért tök jó. csak persze megfelelő módon rögzíteni kell a vállalt szolgáltatásokat. mosogatá... (2011.08.16. 10:29) "Pénzért lehetünk barátok"
  • crazydog: Egyébként az a gáz hogy a csajok néha olyan képeket raknak fel a társkeresőkre, hogy ajaj. Az egyi... (2011.07.29. 22:27) "Véletlenül sem hasonlított"
  • applemary: Nos, a pasik 80%-a inkorrekt, 1 ilyenem nekem is volt, vakrandi a részemről, mert ugye ő látott en... (2011.07.26. 16:06) Meggondolta magát
  • applemary: Akár, igaz, akár nem, talán még megérdemel egy második esélyt, mert vannak azért olyanok, akik lát... (2011.07.26. 16:01) Elaludt

Archívum

Linkblog

200 km-t utazni nulla szexért

2011.08.11. 11:49

szerző: Randi Andi

A Randivonalon futottunk össze először. Levelezgettünk, de ugy éreztem: hagyjuk az egészet, nem az igazi. Utána 7-8 hónapra egy közösségi portálon találkoztunk, nagyon megörültünk egymásnak..(az igazság az, hogy addigra tul voltam sok-sok baklövésen) két hét intenziv levelezés, telefonálgatás, sms után ugy döntöttünk itt az ideje. Felutazott hozzám (kb 200 km), mivel hamarabb jött, úgy beszéltük meg telefonon, jőjjön be értem és majd elmegyünk valahova ebédelni. Ahogy odaért, egyből kijelentette, ő szexet akar, KIZÁRÓLAG azért jött!!!!!!!

Megittunk egy kávét nálam, dumáltunk egy kicsit, megjegyzem mind a ketten bejöttünk egymásnak, de nem ezzel kellene tán inditani, mégha teljesen világos is, hogy ugyis az lesz a vége.

Fogta magát, hazament…. utána még többször beszéltünk telefonon, valahogy nem akartuk elengedni egymást…de …. ezzel vége is lett. (Márta)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://furcsa-randi.blog.hu/api/trackback/id/tr973122461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása